Donderdag 11 oktober 2018 • FokkerTerminal Den Haag

Bezoekersinformatie

 1. Wat is HR Live eigenlijk?
 2. HR Live is de jaarmarkt voor HR-managers. Bij HR Live draait alles om de vakinhoud. Centraal op HR Live staat de kennisoverdracht van thought leaders, het verbinden en het onderling netwerken. Op HR Live ontmoet u uw collega’s in levende lijve, kunt u netwerken en heeft u de keuze uit tientallen workshops en congrespresentaties over alle facetten van HR.

   

  Toegang is gratis voor HR-managers en -directeuren uit organisaties met meer dan 100 werknemers. Bent u werkzaam in een organisatie met minder dan 100 werknemers, dan is de toegang betaald.

 3. Wat is HR Lab?
 4. Nieuw dit jaar is HR Lab, het besloten internationaal tech- & innovatieconferentie speciaal voor HR-directeuren. Voor HR Lab is een aparte website ontwikkeld en een apart inschrijfformulier. Toegang tot HR Lab is wel betaald. Een ticket voor HR lab biedt tevens toegang tot HR Live. Maar een ticket voor HR Live biedt geen toegang tot HR Lab.

 5. Waar en wanneer vindt HR Live 2017 plaats?
 6. HR Live vindt plaats op donderdag 12 oktober van 10.00 – 16.00 uur in de Fokker Terminal Den Haag. Het adres van de Fokker Terminal is Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag. Voor een routebeschrijving, klik hier.

 7. Is HR Live toegankelijk voor iedereen?
 8. HR Live is bedoeld voor directeuren, HR-directeuren, HR-managers en HR-adviseurs van grote en middelgrote organisaties.

 9. Hoe schrijf ik me in voor HR Live?
 10. Vanaf 6 juni is de inschrijving geopend voor HR Live. Via het inschrijfformulier op deze website kunt u zich samen met uw collega’s inschrijven.

 11. Is er catering aanwezig op HR Live?
 12. Op een van de gezellige terrassen kunt u terecht voor een heerlijke lunch of een lekker kopje koffie of thee. U kunt ook bij uw inschrijving een VIP-pakket bestellen. Lekker makkelijk, want het pakket wordt voorafgaand aan HR Live gefactureerd. Handig voor u en uw administratie, want u hoeft achteraf geen losse bonnetjes te declareren bij uw werkgever. Dat bespaart u en uw werkgever veel werk. De kosten voor een VIP-pakket bedragen € 25 exclusief btw. Zo’n pakket bestaat uit:

  • 1x medium espresso, cappuccino of koffieverkeerd of (verse munt)thee
  • 1x fris uit flesje of biosap
  • 1x melk of karnemelk
  • 1x pistolet ham of kaas
  • 1x keuze uit luxe broodje zalm, beenham, brie of gezond
  • gratis parkeerkaart
 13. Waar kan ik parkeren tijdens HR Live?
 14. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op het parkeerterrein van de Fokker Terminal. U wordt verwelkomt door de parkeerwachten. De kosten bedragen € 10. Vergeet niet een uitrijkaart te kopen voor u HR Live verlaat. Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij het cateringpunt in de Centrale Hal. Daar is ook een pinautomaat aanwezig.

 15. Pendelservice Den Haag Centraal
 16. Vanaf Den Haag Centraal rijden er pendelbussen. De pendelbussen vertrekken vanaf het busplatform op de 1e etage van station Den Haag Centraal, achter het Connexxion huisje. De bussen zijn van de Firma Beuk en te herkennen aan de Fokker Terminal borden op de bus. Een steward in gele hes is ter plaatse voor eventuele vragen. De bussen stoppen bij de Fokker Terminal voor de deur, vanwaar ze ook weer vertrekken richting Den Haag Centraal Station.

   

  Komt u aan op Den Haag Holland Spoor, dan kunt u daar lijnbus 26 nemen die u in ongeveer vijf minuten naar de Fokker Terminal brengt.

 17. Hoe is de Fokker Terminal met de auto te bereiken?
 18. De Fokker Terminal is strategisch gelegen, aan de rand van Den Haag. Op slechts 5 minuten rijafstand bereikt u de locatie vanaf de A4 en A12. Ook Het centrum van Den Haag is binnen 5 minuten per auto te bereiken.

  Voor een uitgebreide routebeschrijving kunt u de website van de Fokker Terminal raadplegen.

 19. Wat zijn de voorzieningen voor minder validen?
 20. HR Live is toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. In het gebouw is ook een invalidentoilet aanwezig. De workshopzalen op de eerste verdieping zijn echter alleen per trap bereikbaar.

 21. Ik ben iets vergeten/kwijtgeraakt tijdens HR Live, Waar kan ik terecht?
 22. Gevonden voorwerpen worden verzameld bij de infobalie bij de entree van de Fokker Terminal waar u ze ook tijdens de openingstijden kunt afhalen. Let wel dat Performa niet aansprakelijkheid is voor verlies of diefstal van uw eigendommen.