FAQ

Wat is HR Live?

HR Live is het grootste HR-event in Nederland voor HR-directeuren, HR-managers, HR-businesspartners en HR-adviseurs van grote organisaties. HR Live bestaat uit een Expo met zo’n 80 gratis toegankelijke workshops en een betaald hoofdprogramma – TrendPodium HR – met keynote sprekers uit wetenschap en praktijk.

Gaat HR Live door als het coronavirus nog heerst?

Zolang de overheid of de gemeente Den Haag geen lockdown aankondigen, vindt HR Live plaats op 20 mei 2021. Ook al is het virus nog niet de wereld uit of is er nog geen vaccin beschikbaar. Mocht er een lockdown zijn aangekondigd, dan vindt HR Live op een later tijdstip plaats in het voorjaar.

Welke extra maatregelen heeft de organisatie van HR Live genomen in verband met corona?

Voor het bezoek gelden uiteraard de richtlijnen van het RIVM (was je handen stuk en houd 1,5 meter afstand) en de regels van de Fokker Terminal. Alle bezoekers zullen deze regels moeten opvolgen. Wij zullen hier ook op toezien, want veiligheid staat voorop. Dit zijn de maatregelen die wij hebben genomen:

 1. Bij het betreden van de Fokker Terminal ben je verplicht je handen te ontsmetten.
 2. Door de anderhalvemetersamenleving kunnen we maximaal 21 bezoekers tegelijk in hal ontvangen. Om te voorkomen dat je in januari lange tijd buiten in de kou moet wachten, gaan we werken met timeslots voor de entree.
 3. Omdat door corona de capaciteit van de Fokker Terminal beperkt is, moet je bij je aanmelding aangeven of je HR Live ‘s ochtends, ‘s middags of beide bezoekt.
 4. Voor de deelnemers aan het TrendPodium HR maken we een uitzondering. Deelnemers aan het congres zijn voor de hele dag uitgenodigd.
 5. Om de afstand van anderhalvemeter zo goed mogelijk te waarborgen, hebben we verplichte looproutes. De richting van de looproutes staan duidelijk aangegeven op de beursvloer.
 6. Het workshopprogramma is ‘s ochtends hetzelfde als ‘s middags. Zowel ‘s ochtends als ‘s middags kan je maximaal drie workshops volgen.
 7. Elke deelnemer die workshops wil volgen, is verplicht zich vooraf via onze website voor de betreffende workshops in te schrijven. Geen registratie voor een workshop is geen toegang.
 8. Wij bieden alle workshop ook digitaal aan, mocht je nog andere workshops willen bijwonen, dan kan je die via onze website op een ander moment op je laptop, tablet of telefoon volgen.
 9. Onze ervaring is dat de ochtenden drukker zijn dan de middagen. Om de bezoekersstroom te reguleren geldt er voor de ochtend een kleine toeslag.
Wat is de toegangsprijs voor HR Live?

Er zijn drie pakketten waaruit een bezoeker kan kiezen:

  • HR Live Basis – Ochtend € 15
  • HR Live Basis – Middag € 10
  • HR Live Basis – Hele dag € 25

Heeft je organisatie minder dan 50 werknemers of ben je zelfstandige, dan ben je ook van harte welkom, maar dan geldt een toeslag van € 75.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Wanneer en waar is HR Live?

HR Live vindt dit jaar plaats op donderdag 20 mei 2021 in de Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249 in Den Haag.

Wat is TrendPodium HR en voor wie is het bedoeld?

TrendPodium HR is het nieuwe betaalde hoofdprogramma van HR Live, speciaal bedoeld voor HR-managers en HR-directeuren van grote organisaties. Op dit hoofdpodium kan je luisteren naar vooraanstaande sprekers uit de wetenschap en praktijk van human resources over Focus on human capital. Zij richten hun blik op de (nabije) toekomst en attenderen je welke thema’s jouw HR-agenda bepalen en voor welke uitdaging jij als HR-professional komt te staan. Vooral nu door corona nieuwe vormen van werk versneld gemeengoed zijn, zoals thuis werken.

 

Wat kost een toegangskaart voor TrendPodium HR?

Voor TrendPodium HR zijn de deelnamekosten:
€ 175 tot en met 31 oktober 2020
€ 200 van 1 november 2020 tot en met 24 december 2020
€ 250 van 25 december 2020 tot en met 20 januari 2021.

Bij de prijs is inbegrepen het bezoek aan HR Live Expo met zo’n 80 vrij toegankelijke workshops, een lunch en een gratis parkeerkaart.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Wat zijn de openingstijden voor HR Live Expo en TrendPodium HR?

LET OP, de openingstijden van HR Live Expo en TrendPodium HR zijn verschillend. TrendPodium HR start om 9:15 uur (inloop vanaf 8:30). De eerste workshops op HR Live Expo starten om 9:30.

Hoe schrijf ik me in voor HR Live en/of voor TrendPodium HR?

Via het inschrijfformulier op deze website kan je tickets bestellen voor jezelf en jouw collega’s. Inschrijven kan tot woensdag 19 mei 16:00 uur. Dan sluit de inschrijving.

In verband met corona is het niet mogelijk om op de dag zelf een ticket te kopen, dus zorg dat je je van tevoren hebt ingeschreven.

Is er catering aanwezig op HR Live?

Ja, maar in verband met corona is het handig als je bij je inschrijving meteen je lunch bestelt. Zo voorkomen we lange rijen en wachttijden voor de counters bij de terrassen. De kosten voor de lunch bedragen € 15,00 exclusief btw.

Waar kan ik parkeren tijdens HR Live en zijn daar kosten aan verbonden?

Kom je met de auto, dan kan je parkeren op het parkeerterrein van de Fokker Terminal. Er zijn veel parkeerplaatsen, maar om het parkeerterrein optimaal te benutten verzoeken we je vriendelijk de instructies van de parkeerwachten op volgen. De kosten voor een uitrijkaart bedragen € 10,00 inclusief btw. Je kunt de uitrijkaarten van tevoren bijbestellen of ter plekke bij de infobalie kopen, pinnen is mogelijk.

Is de Fokker Terminal met het openbaar vervoer bereikbaar?

Bus 26 vanaf Holland Spoor of bus 28 vanaf Den Haag CS? In ongeveer 5 minuten bent u bij de Fokker terminal. Utstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad aan uw linkerhand. De Fokker Terminal ligt aan de achterzijde van het bouwterrein. Klik hier voor de routebeschrijving van Den Haag Centraal naar de pendelbus.

Hoe is de Fokker Terminal met de auto te bereiken?

Voor een uitgebreide routebeschrijving kunt u de website van de Fokker Terminal raadplegen.

Wat zijn de voorzieningen voor minder validen?

HR Live is toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. In het gebouw is ook een invalidentoilet aanwezig. De workshopzalen bevinden zich op de begane grond en op de eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig in de Fokker Terminal. De workshopzalen op de eerste verdieping zijn alleen per trap bereikbaar en daardoor minder goed of niet bereikbaar voor minder validen.

Is er een garderobe aanwezig op HR Live?

In de entree van de Fokker Terminal is bewaakte garderobe aanwezig.

Ik ben iets vergeten/kwijtgeraakt tijdens HR Live, waar kan ik terecht?

Gevonden voorwerpen worden verzameld bij in het kantoor bij de entree van de Fokker Terminal waar u ze ook tijdens de openingstijden kunt afhalen. Let wel dat Performa niet aansprakelijkheid is voor verlies of diefstal van uw eigendommen.

Ik ben geïnteresseerd in een partnerschap, waar kan ik meer informatie vinden?

Als je geïnteresseerd bent in een partnerschap van HR Live, kan je natuurlijk deze website raadplegen. Onder het kopje ‘Partner worden’ vind je meer informatie. Handiger is het om even contact met Hans Delissen op te nemen. Hij kan u alle ins en outs vertellen over het partnerschap van HR Live. Dat kan per mail: h.delissen@performa.nl of telefonisch: 06-41723131/070 310 70 11.