FAQ

Wat is HR Live?

HR Live is het grootste HR-event in Nederland voor HR-directeuren, HR-managers, HR-business partners en HR-adviseurs van grote organisaties. HR Live bestaat uit een Expo met meer dan 80 gratis toegankelijke workshops en een betaald hoofdprogramma – MainStage HR – met keynote speakers uit binnen en buitenland.

De toegang tot HR Live is gratis als je werkzaam bent als HR-professional in een organisatie met meer dan 100 werknemers. Werk je in een organisatie met minder dan 100 werknemers, dan ben je ook van harte welkom, maar dan is de toegang betaald.

HR Live is een inspiratiedag voor HR-professionals. Op HR Live kan je de laatste trends en ontwikkelingen in je vakgebied opsnuiven, kennis maken met nieuwe aanbieders van HR-diensten op de HR Live Expo en je kan er je contacten aanhalen en je netwerk uitbreiden.

Voor wie is HR Live bedoeld en wat is de toegangsprijs voor HR Live?

HR Live is gratis voor directeuren, HR-directeuren, HR-managers en HR-adviseurs van grote en middelgrote organisaties (100 werknemers of meer). Heeft je organisatie minder dan 100 werknemers of ben je zelfstandig HR-adviseur, dan ben je ook van harte welkom, maar dan is de toegang betaald:

€ 100 tot en met 15 juli
€ 125 van 16 juli tot en met 15 september
€ 150 van 16 september tot en met 9 oktober.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Wanneer en waar is HR Live?

HR Live vindt dit jaar plaats op donderdag 10 oktober 2019 in de Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249 in Den Haag.

Wat is MainStage HR en voor wie is MainStage HR bedoeld?

Mainstage is het nieuwe betaalde hoofdprogramma van HR Live, speciaal bedoeld voor HR-managers en HR-directeuren van grote organisaties. Op dit hoofdpodium kan je luisteren naar vooraanstaande sprekers uit de wetenschap en praktijk van human resources over The future of work. Zij richten hun blik op de (nabije) toekomst en attenderen je welke thema’s jouw HR-agenda bepalen en voor welke uitdaging jij als HR-professional komt te staan.

 

Wat kost een toegangskaart voor MainStage HR?

Voor MainStage zijn de deelnamekosten:
€ 175 tot en met 15 juli
€ 200 van 16 juli tot en met 15 september
€ 250 van 16 september tot en met 9 oktober.

Bij de prijs is inbegrepen het bezoek aan HR Live Expo met zo’n 80 vrij toegankelijke workshops, een lunch en een gratis parkeerkaart.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Wat zijn de openingstijden voor HR Live Expo en Mainstage?

LET OP, de openingstijden van HR Live Expo en MainStage zijn verschillend. MainStage start stipt om 9:00 uur (inloop vanaf 8:30) HR Live Expo gaat open om 9:30 . De eerste workshopronde begint om 10:00 precies. MainStage HR en HR Live Expo sluiten om 16:00 uur.

Hoe schrijf ik me in voor HR Live en/of voor MainStage HR?

Via het inschrijfformulier op deze website kan je tickets bestellen voor jezelf en jouw collega’s. Inschrijven kan tot dinsdag 8 oktober 16:00 uur. Dan sluit de voorinschrijving. Daarna kan je een ticket op de dag zelf kopen bij de informatiebalie in de ontvangsthal van de Fokker Terminal.

Een tot twee weken voorafgaand aan HR Live en MainStage HR sturen wij u de toegangsbadge en het eventueel bestelde lunchpakket per post toe. We gebruiken het postadres dat u bij uw inschrijving heeft opgegeven.

Is er catering aanwezig op HR Live?

Op een van de gezellige terrassen kan je  terecht voor een heerlijke lunch of een lekker kopje koffie of thee. Bij je inschrijving kan je ook een bonnenboekje voor lunch en drankjes bestellen. Lekker makkelijk, want het pakket wordt voorafgaand aan HR Live gefactureerd. Handig voor jou en jouw administratie, want je hoeft achteraf geen losse bonnetjes te declareren bij je werkgever. De kosten voor een een bonnenboekje  bedragen € 20,00 exclusief btw en bestaat uit:

 • 2x medium koffie/thee
 • 1 x luxe broodje
 • 1x wrap of salad
 • 1x sap of frisdrank
 • 1x donut
Waar kan ik parkeren tijdens HR Live en zijn daar kosten aan verbonden?

Kom je met de auto, dan kan je parkeren op het parkeerterrein van de Fokker Terminal. Er zijn veel parkeerplaatsen, maar om het parkeerterrein optimaal te benutten verzoeken we je vriendelijk de  instructies van de parkeerwachten op volgen. De kosten voor een uitrijkaart bedragen € 10,00 inclusief btw. Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij de informatiebalie en u kunt pinnen of met cash betalen.

Is de Fokker Terminal met het openbaar vervoer bereikbaar?

Pendelbussen vanaf Den Haag Centraal Vanaf 8:15 uur tot 10:45 rijden er vanaf Den Haag Centraal pendelbussen. De pendelbussen vertrekken vanaf de Prinsessegracht, tegenover het KABK. De bussen zijn van de Firma Beuk en te herkennen aan de Fokker Terminal borden op de bus. Een steward in gele hes is ter plaatse voor eventuele vragen. De bussen stoppen bij de Fokker Terminal voor de deur, vanwaar ze vanaf 14:30 ook weer vertrekken richting Den Haag Centraal Station.

Bus 26 vanaf Holland Spoor of bus 28 vanaf Den Haag CS? In ongeveer 5 minuten bent u bij de Fokker terminal. Utstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad aan uw linkerhand. De Fokker Terminal ligt aan de achterzijde van het bouwterrein. Klik hier voor de routebeschrijving van Den Haag Centraal naar de pendelbus.

Hoe is de Fokker Terminal met de auto te bereiken?

LET OP!  i.v.m. werkzaamheden aan de Binckhorstlaan, zet navigatie uit en volg onderstaande route:

 • Komende vanaf Amsterdam/Utrecht/Rotterdam: volg de A12 richting Den Haag Centrum
 • Hou na het Prins Clausplein rechts aan en neem de eerste afslag         (nummer 4: Voorburg Den Haag, Binckhorst)
 • Bij de verkeerslichten onderaan de afrit linksaf, vervolgens rechtdoor de Maanweg volgen
 • Einde Maanweg met de bocht mee naar rechts de Binckhorstlaan op
 • Let op de Gele borden ‘Fokker Terminal’
 • Sla linksaf bovenop de heuvel die voor het bouwterrein ligt
 • Sla na de heuvel direct rechts en daarna direct links om het terrein van de Fokker Terminal op te rijden

Voor een uitgebreide routebeschrijving kunt u de website van de Fokker Terminal raadplegen.

Wat zijn de voorzieningen voor minder validen?

HR Live is toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. In het gebouw is ook een invalidentoilet aanwezig. De workshopzalen bevinden zich op de begane grond en op de eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig in de Fokker Terminal. De workshopzalen op de eerste verdieping zijn alleen per trap bereikbaar en daardoor minder goed of niet bereikbaar voor minder validen.

Is er een garderobe aanwezig op HR Live?

In de entree van de Fokker Terminal zijn twee onbewaakte garderobes aanwezig, een voor de bezoekers van MainStage (bij de ingang van de congreszaal) en een voor de beoekers van HR Live Expo.

Ik ben iets vergeten/kwijtgeraakt tijdens HR Live, waar kan ik terecht?

Gevonden voorwerpen worden verzameld bij de infobalie bij de entree van de Fokker Terminal waar u ze ook tijdens de openingstijden kunt afhalen. Let wel dat Performa niet aansprakelijkheid is voor verlies of diefstal van uw eigendommen.

Ik ben geïnteresseerd in een partnerschap voor volgend jaar, kan dat?

Als je geïnteresseerd bent in een partnerschap van HR Live, loop dan even naar de informatiebalie in de entree van de Fokker Terminal. Dan ontvang kunnen we je kort informeren wat een partnerschap inhoudt, tenminste, als we daar tijd voor hebben. Het kan soms erg druk zijn en dan komt het ongelegen, hoe graag we je ook van informatie willen voorzien. Als we echt geen tijd hebben, noteren we je gegevens zodat we na HR Live contact met je kunnen opnemen.

Bent u geïnteresseerd in een partnerschap van HR Live 2019? Neem dan contact op met Performa op 070-3107011.