FAQ - HR Live

FAQ

Wanneer is HR Live?

HR live vindt dit jaar plaats op 11 oktober 2018. De openingstijden zijn van 10 uur tot 16.00 uur.

Wat is HR Live eigenlijk?

HR Live is het grootste evenement in Nederland voor HR-managers. HR Live bestaat uit een expo, waar u kennis kunt maken met ruim 50 kennispartners.  Op HR Live staat de vakinhoud centraal. Door middel van korte 100 workshops wordt u over elk denkbaar HR-thema bijgepraat.

Toegang is gratis voor HR-managers en -directeuren uit organisaties met meer dan 100 werknemers. Bent u werkzaam in een organisatie met minder dan 100 werknemers, dan is de toegang betaald.

Wat is Mainstage?

Nieuw dit jaar is Mainstage, het besloten hoofdprogramma met 4 keynote sprekers. Voor Mainstage geldt een kleine toeslag. Deelnemers aan Mainstage ontvangen automatisch een uitgebreide lunch en koffie en thee én een parkeerkaart.

Is HR Live toegankelijk voor iedereen?

HR Live is bedoeld voor directeuren, HR-directeuren, HR-managers en HR-adviseurs van grote en middelgrote organisaties.

Hoe schrijf ik me in voor HR Live?

Via het inschrijfformulier op deze website kunt u tickets bestellen voor uzelf en uw collega’s.

Is er catering aanwezig op HR Live?

Op een van de gezellige terrassen kunt u terecht voor een heerlijke lunch of een lekker kopje koffie of thee. U kunt ook bij uw inschrijving een lunch-pakket bestellen. Lekker makkelijk, want het pakket wordt voorafgaand aan HR Live gefactureerd. Handig voor u en uw administratie, want u hoeft achteraf geen losse bonnetjes te declareren bij uw werkgever. Dat bespaart u en uw werkgever veel werk. De kosten voor een lunch-pakket bedragen € 22,50 exclusief btw. Zo’n pakket bestaat uit:

  • 1x medium espresso, cappuccino of koffieverkeerd of (verse munt)thee
  • 1x fris uit flesje of biosap
  • 1x melk of karnemelk
  • 1x pistolet ham of kaas
  • 1x keuze uit luxe broodje zalm, beenham, brie of gezond
Waar kan ik parkeren tijdens HR Live?

Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op het parkeerterrein van de Fokker Terminal. U wordt verwelkomt door de parkeerwachten. De kosten bedragen € 10. Vergeet niet een uitrijkaart te kopen voor u HR Live verlaat. Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij het cateringpunt in de Centrale Hal. Daar is ook een pinautomaat aanwezig.

Pendelservice Den Haag Centraal

Vanaf Den Haag Centraal rijden er pendelbussen. De pendelbussen vertrekken vanaf het busplatform op de 1e etage van station Den Haag Centraal, achter het Connexxion huisje. De bussen zijn van de Firma Beuk en te herkennen aan de Fokker Terminal borden op de bus. Een steward in gele hes is ter plaatse voor eventuele vragen. De bussen stoppen bij de Fokker Terminal voor de deur, vanwaar ze ook weer vertrekken richting Den Haag Centraal Station.

Komt u aan op Den Haag Holland Spoor, dan kunt u daar lijnbus 26 nemen die u in ongeveer vijf minuten naar de Fokker Terminal brengt.

Hoe is de Fokker Terminal met de auto te bereiken?

De Fokker Terminal is strategisch gelegen, aan de rand van Den Haag. Op slechts 5 minuten rijafstand bereikt u de locatie vanaf de A4 en A12. Ook Het centrum van Den Haag is binnen 5 minuten per auto te bereiken.

Voor een uitgebreide routebeschrijving kunt u de website van de Fokker Terminal raadplegen.

Wat zijn de voorzieningen voor minder validen?

HR Live is toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. In het gebouw is ook een invalidentoilet aanwezig. De workshopzalen op de eerste verdieping zijn echter alleen per trap bereikbaar.

Ik ben iets vergeten/kwijtgeraakt tijdens HR Live, Waar kan ik terecht?

Gevonden voorwerpen worden verzameld bij de infobalie bij de entree van de Fokker Terminal waar u ze ook tijdens de openingstijden kunt afhalen. Let wel dat Performa niet aansprakelijkheid is voor verlies of diefstal van uw eigendommen.