FAQ - HR Live

FAQ

Wat is HR Live?

HR Live het grootste HR-event in Nederland voor HR-directeuren, HR-managers, HR-business partners HR-adviseurs van grote organisaties. HR Live bestaat uit een Expo met meer dan 80 gratis toegankelijke workshops en een betaald hoofdprogramma – MainStage HR – met keynote speakers it binnen en buitenland.

De toegang is gratis als je werkzaam bent als HR-professional in een organisatie met meer dan 100 werknemers. Ben je werkzaam in een organisatie met minder dan 100 werknemers, dan ben je ook van harte welkom, maar dan is de toegang betaald.

HR Live is een inspiratiedag voor HR-professionals. Op HR Live kan je de laatste trends en ontwikkelingen in je vakgebied opsnuiven, kennis maken met nieuwe aanbieders van HR-diensten op de HR Live Expo en je kan er je contacten aanhalen en je netwerk uitbreiden.

Wanneer en waar is HR Live?

HR Live vindt dit jaar plaats op 11 oktober 2018 in de Fokker Terminal in Den Haag.

Het adres van de Fokker Terminal is Binckhorstlaan 249.

Wat kost HR Live?

De toegang tot HR Live is gratis als je werkzaam bent als HR-professional in een organisatie met meer dan 100 werknemers én als je je inschrijft voor dinsdagmiddag 9 oktober vóór 16:00 uur. Dan sluit de voorinschrijving.

Ben je werkzaam in een organisatie met minder dan 100 werknemers, dan ben je ook van harte welkom, maar dan is de toegang betaald (€ 125 excl btw).

Heb je je niet ingeschreven voor disndag 9 oktober 16:00 uur, dan kun je een toegangskaart aan de kassa kopen voor € 125 excl btw.

Wat is MainStage HR?

Mainstage is het nieuwe betaalde hoofdprogramma van HR Live. Op dit hoofdpodium kunt u luisteren naar vooraanstaande sprekers van binnen en buiten de wereld van human resources.  Uit wetenschap en praktijk.

Zij attenderen je op thema’s die de komende jaren jouw agenda bepalen en laten zien voor welke uitdaging je als HR-professional komt te staan.

Wat kost MainStage HR?

De kosten voor MainStage HR bedragen € 300 excl btw. Bij de prijs is inbegrepen het bezoek aan HR Live Expo en de 80 vrij toegankelijke workshops, een lunch en een gratis parkeerkaart.

Heb je alleen toegangskaart voor HR Live en heb je toch nteresse om deel te nemen aan MainStage HR dan kun je alsnog een kaart kopen voor het hoofdprogramma tot  dinsdag 16:00 uur of op 11 oktober bij de MainStage congresbalie je kaart tegen betaling laten upgraden.

Wat zijn de openingstijden voor HR Live Expo en Mainstage?

LET OP, de openingstijden van HR Live Expo en MainStage zijn verschillend.

MainStage start stipt om 9:00 uur (inloop vanaf 8:30)

HR Live Expo gaat open om 9:30 . De eerste workshopronde begint om 10:00 precies.

MainStage HR en HR Live Expo sluiten om 16:00 uur.

Is HR Live toegankelijk voor iedereen?

HR Live is gratis voor directeuren, HR-directeuren, HR-managers en HR-adviseurs van grote en middelgrote organisaties (100 werknemers of meer).

Heeft je organisatie minder dan 100 werknemers of ben je zelfstandig HR-adviseur, dan ben je ook van harte welkom, maar dan is de toegang betaald (125 euro exclusief btw)..

Hoe schrijf ik me in voor HR Live?

Via het inschrijfformulier op deze website kun je tickets bestellen voor jezelf en jouw collega’s. Inschrijven kan tot dinsdag 9 oktober 16:00 uur. Dan sluit de voorinschrijving.

Daarna kan je een ticket op de dag zelf kopen bij de informatiebalie in de entree van de Fokker Terminal.

Is er catering aanwezig op HR Live?

Op een van de gezellige terrassen kan je  terecht voor een heerlijke lunch of een lekker kopje koffie of thee. Bij je inschrijving kan je ook een bonnenboekje voor lunch en drankjes bestellen. Lekker makkelijk, want het pakket wordt voorafgaand aan HR Live gefactureerd. Handig voor jou en jouw administratie, want je hoeft achteraf geen losse bonnetjes te declareren bij je werkgever.

De kosten voor een een bonnenboekje  bedragen € 22,50 exclusief btw en bestaat uit:

 • 1x medium espresso, cappuccino of koffieverkeerd of (verse munt)thee
 • 1x fris uit flesje of biosap
 • 1x melk of karnemelk
 • 1x pistolet ham of kaas
 • 1x keuze uit luxe broodje zalm, beenham, brie of gezond
Waar kan ik parkeren tijdens HR Live en zijn daar kosten aan verbonden?

Kom je met de auto, dan kan je parkeren op het parkeerterrein van de Fokker Terminal. Er zijn veel parkeerplaatsen, maar om het parkeerterrein optimaal te benutten verzoeken we je vriendelijk de  instructies van de parkeerwachten op volgen.

De kosten voor een uitrijkaart bedragen € 10,00 inclusief btw. Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij de informatiebalie en bij het caterpunt op HR Live Expo.

Is de Fokker Terminal met het openbaar vervoer bereikbaar?

Pendelbussen vanaf Den Haag Centraal
Vanaf 8:00 uur rijden er vanaf Den Haag Centraal pendelbussen. De pendelbussen vertrekken vanaf het busplatform op de 1e etage van station Den Haag Centraal, achter het Connexxion huisje. De bussen zijn van de Firma Beuk en te herkennen aan de Fokker Terminal borden op de bus.

Een steward in gele hes is ter plaatse voor eventuele vragen. De bussen stoppen bij de Fokker Terminal voor de deur, vanwaar ze ook weer vertrekken richting Den Haag Centraal Station.

Bus 26 vanaf Holland Spoor?
Komt u aan op Den Haag Holland Spoor, dan kunt u daar lijnbus 26 nemen die u in ongeveer vijf minuten naar de Fokker Terminal brengt. Utstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad aan uw linkerhand. De Fokker Terminal ligt aan de achterzijde van het bouwterrein.

Hoe is de Fokker Terminal met de auto te bereiken?

LET OP!  i.v.m. werkzaamheden aan de Binckhorstlaan, zet navigatie uit en volg onderstaande route:

 • Komende vanaf Amsterdam/Utrecht/Rotterdam: volg de A12 richting Den Haag Centrum
 • Hou na het Prins Clausplein rechts aan en neem de eerste afslag         (nummer 4: Voorburg Den Haag, Binckhorst)
 • Bij de verkeerslichten onderaan de afrit linksaf, vervolgens rechtdoor de Maanweg volgen
 • Einde Maanweg met de bocht mee naar rechts de Binckhorstlaan op
 • Let op de Gele borden ‘Fokker Terminal’
 • Sla linksaf bovenop de heuvel die voor het bouwterrein ligt
 • Sla na de heuvel direct rechts en daarna direct links om het terrein van de Fokker Terminal op te rijden

Voor een uitgebreide routebeschrijving kunt u de website van de Fokker Terminal raadplegen.

Wat zijn de voorzieningen voor minder validen?

HR Live is toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. In het gebouw is ook een invalidentoilet aanwezig.

De workshopzalen bevinden zich op de begane grond en op de eerste verdieping.  Er is geen lift aanwezig in de Fokker Terminal. De workshopzalen op de eerste verdieping zijn echter alleen per trap bereikbaar en daardoor minder goed of niet  bereikbaar voor minder validen.

Is er een garderobe aanwezig op HR Live

In de entree van de Fokker Terminal zijn twee onbewaakte garderobes aanwezig, een voor de bezoekers van MainStage (bij de ingang van de congreszaal) en een voor de beoekers van HR Live Expo.

 

 

Ik ben iets vergeten/kwijtgeraakt tijdens HR Live, Waar kan ik terecht?

Gevonden voorwerpen worden verzameld bij de infobalie bij de entree van de Fokker Terminal waar u ze ook tijdens de openingstijden kunt afhalen. Let wel dat Performa niet aansprakelijkheid is voor verlies of diefstal van uw eigendommen.

Ik ben geïnteresseerd in een partnerschap voor vlgend jaar, kan dat?

Als je geïnteresseerd bent in een partnerschap van HR Live, loop dan even naar de informatiebalie in de entree van de Fokker Terminal. Dan ontvang kunnen we je kort informeren wat een aprtnerschap inhoudt, tenminste, als we daar tijd voor hebben. Het kan soms erg druk zijn en dan komt het ongelegen, hoe graag we je ook van informatie willen voorzien. Als we echt geen tijd hebben, noteren we je gegevens zodat we na HR Live contact met je kunnen opnemen.