Donderdag 12 oktober 2017 • FokkerTerminal Den Haag

HR Lab

HR Lab is een nieuw besloten internationaal tech- & innovatieconferentie speciaal voor HR-directeuren. Centraal staat hoe technologische en innovatieve oplossingen bijdragen aan de transformatie van organisaties, waar HR een regierol heeft.

 

HR Lab biedt u inzicht in de thema’s van morgen die vandaag al uw HR-agenda zouden moeten bepalen Het programma is modulair opgebouwd in vijf Engelstalige keynote presentaties van maximaal één uur. U bepaalt zelf welke presentatie(s) u wilt volgen. Als u zich inschrijft vòòr 1 juli profiteert u bovendien van een aantrekkelijke vroegboekkorting. Voor de eerste presentatie betaalt u slechts 199 euro in plaats van 249 euro. De kosten voor de tweede en derde presentatie bedragen 149 euro per presentatie en voor de vierde en vijfde presentatie betaalt u slechts 99 euro per presentatie. Alle bedragen zijn exclusief btw. Een kleine investering voor zoveel vergezichten!

 

Gratis toegang tot HR Live
HR Lab vindt tegelijkertijd plaats met HR Live, in de aanpalende conferentiezaal. Toegang tot HR Lab is inclusief een VIP-lunchpakket, een gratis parkeerkaart en toegang tot HR Live, de jaarmarkt voor personeel & organisatie met zo’n 50 aanbieders van HR-diensten en HR-producten en circa 100 workshops over alle facetten van HR.  Schrijf u nu in voor HR Lab en sla op 12 oktober twee vliegen in een klap. HR Lab en HR Live vinden plaats op 12 oktober in de Fokker Terminal Den Haag.