Donderdag 11 oktober 2018 • FokkerTerminal Den Haag

Partner worden van HR Live

Heeft u er wel eens over nagedacht partner te worden van? HR Live is het grootste event in Nederland waar beslissingsbevoegde HR-managers uit grote organisaties zich oriënteren op nieuwe dienstverleners en productleveranciers. U komt dan op een leuke manier direct in contact met nieuwe prospects.

 

Organisaties worden partner van HR Live vanwege:

  • Reputatie en deskundigheid: Hoe krijgen nieuwe relaties vertrouwen in uw organisatie, in uw werkwijze en in uw adviseurs? Natuurlijk door de persoonlijke wijze waarop u invulling geeft aan de een-op-een-contacten met de bezoekers van HR Live.
  • Uitbreiding prospectgroep: Door het geven van inhoudelijke presentaties en de directe contacten met de bezoekers kunt u uw relatienetwerk flink uitbreiden. Met hulp van ons scanprogramma beschikt u over hun gegevens, handig voor de after sales.
  • Versnelde groei: HR Live is de uitgelezen plek om succesvolle en nieuwe methoden, producten of diensten te laten zien, bijvoorbeeld tijdens de workshops die u geeft. U bereikt dan direct die HR-managers, die op voorhand kiezen voor uw thema.

 

Interessant voor u? Schrijf u dan in als partner. Eerst meer informatie, bezoek dan onze partnerwebsite. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen, tel 070 – 310 70 11.

 

Via deze link kunt u inloggen op de partnermodule voor het invullen van uw organisatieprofiel, workshop(s) en het uploaden van uw logo’s.