HR Live, donderdag 14 oktober
Powered by

Ontmoet de HR-manager

HR Live is de ontmoetingsplaats waar jaarlijks meer dan 1.000 HR-managers en HR-businesspartners uit 100-plus organisaties bij elkaar komen om hun kennis bij te spijkeren rondom de analoge en digitale wereld van werk. En jij kunt ze daarbij helpen.

Thought leadership
Presenteer je als thought leader op HR Live door het geven van kennisintensieve workshops over thema’s als the employee journey, the future of work, digitale ondersteuning van HR-processen, opleiden en leren of diversiteit en inclusie.

Live en digitaal
Door corona hebben wij een duaal programma. We organiseren HR Live zowel live als digitaal. Alle timeslots op HR Live en alle presentaties op TrendPodium HR worden ruim van tevoren opgenomen, ge-edit en aangeboden op de website van HR Live. Deze workshops kunnen ook nog nadien bekeken worden en zo kun je inspireren en netwerken, 365 dagen per jaar

TrendPodium HR
Behalve de Expo HR Live hebben we ook een hoofdpodium, TrendPodium HR. Op dit hoofdpodium geven vooraanstaande sprekers uit de wetenschap en praktijk presentaties over het thema  Focus on human capital. Je kunt ook partner worden van TrendPodium HR door een externe spreker te ‘adopteren’. Er zijn slechts vijf plekken op TrendPodium HR beschikbaar en nog maar twee plekken vrij. Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met Hans Delissen, per mail: h.delissen@performa.nl of telefonisch: 06-417 23 131/070-310 70 11. 

HR Live: workshops en een stand

HR Live bestaat uit drie onderdelen:

 • TrendPodium HR: een topcongresprogramma met onafhankelijke keynote sprekers over Focus on human capital
 • Uitgebreid workshopprogramma: meer dan 80 workshops over alle facetten van HR verdeeld over bijna 20 workshopzalen
 • Een Expo met gezellige terrassen en meet & greets.

Workshops
Als partner van HR Live kun je jouw diensten en producten via de band van de vakinhoud over het voetlicht brengen via de workshops en de expo. Bij de workshops bied je de bezoekers kennis en ervaringen, methoden en technieken. Je kunt laten zien op welk terrein je ‘thought leader’ bent. Zo overtuig je de bezoekers van jouw deskundigheid en innovatievermogen. De workshops duren maximaal 35 minuten en vinden plaats in een van de zalen direct grenzend aan de Expo. Wij scannen de deelnemers van de workshops. De gegevens van de deelnemers vind je AVG-proof direct terug in een eigen afgeschermde domein. Handig voor de aftersales.

Stand
Behalve via workshop(s) ben je ook live zichtbaar op de Expo, met jouw eigen stand. Dat is een bescheiden, transparante stand voorzien van vloerbedekking, een tafel met twee krukken, een groot bord met naam en logo en een elektrapunt van 1kW. Deze stands liggen rond de twee gezellige terrassen. Hier kun je informeel doorpraten met bezoekers. De bezoekers aan de stand moet je zelf scannen. Ook die komen meteen in het eigen domein.

Partnerpakketten
Als partner heb je de keuze uit verschillende pakketten, van diamant tot brons. Elk pakket heeft zijn kenmerken en prijs en zijn eigen kleur (zie plattegrond). Er is voor elk wat wils. Als je op de plattegrond klikt op een stand van jouw voorkeur, dan zie je welke kenmerken de stand heeft. Zo kun je zelf bepalen welk pakket het best bij je past.

TrendPodium HR
Met uitzondering van de diamantpakketten heb je de vrije keuze. Het diamantpakket is alleen voor TrendPodium HR kandidaten. Bovenop de prijs voor de stand rekenen wij een toeslag voor deelname aan TrendPodium HR. Heb jij belangstelling voor TrendPodium HR of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met Hans Delissen, e-mail: h.delissen@performa.nl, telefoon: 06-41723131/070-310 70 11.

4 goede redenen
Er zijn zeer goede redenen om partner te worden: je krijgt meer naams- bekendheid, je maakt kennis met nieuwe prospects, bevestigt bestaande contacten en je creeërt extra aandacht voor de introductie van nieuwe HR-diensten.
‘Echt iedereen in HR-land is hier aanwezig.’
Frank Roders, Compagnon
Bezoekersprofiel
67% van de bezoekers is eindbeslissend, 33% is medebepalend voor in- koop. Een op de drie heeft een leidinggevende functie als HR-directeur of -manager, 9% is HR-specialist en 33% is HR-generalist, zoals HR-adviseur.
‘Op HR Live treffen wij de juiste gesprekspartners aan.’
Hans van der Spek, Berenschot
Workshops
Dé manier om in contact te komen met prospects is het geven van workshops. In de workshops kunt je jouw vakinhoudelijke deskundigheid laten zien, nader kennismaken en luisteren waar de vraag in de markt ligt.
‘Dé relevante plek om te peilen waar HR behoefte aan heeft.’
Marco de Man, ADP Nederland
Expo
Een partner van HR Live geeft niet alleen workshops, maar heeft ook een bescheiden, transparante meet & greetplek op de Expo, tussen de gezellige terrassen. Vanaf deze plek kun je doorpraten met prospects over jouw diensten.
‘Fantastisch platform!’
Sebastian Muller, TMA

Inschrijven

Hieronder vind je de plattegrond. Zo kun je je een voorstelling maken van de Expo. Dit jaar werken we met pakketten. De keuze is reuze, je kunt kiezen uit vijf pakketten:

 • Het diamantpakket (inclusief TrendPodium HR) is alleen op aanvraag;
 • Het platina- en goudpakket zijn beide inclusief vier workshops, twee voorgeprogrammeerde premiumworkshop (tussen twee TrendPodium HR-presentaties) en een vrije workshop
 • Het zilverpakket is inclusief twee workshops
 • Het bronspakket heeft geen workshop, alleen een stand.

Plattegrond beursvloer
Door op een stand op de plattegrond te klikken, vind je alle relevante informatie, zoals aantal workshops, afmeting en vorm of het is toegestaan een achterwand te plaatsen en de prijs. Als je vervolgens op de knop Reserveer klikt, kom je in het inschrijfformulier. Daar kun je direct inschrijven, zodat je verzekerd bent van deelname aan HR Live. De afgelopen zes jaar waren we telkens uitverkocht. Wil je toch eerst meer informatie, neem dan even telefonisch contact met ons op, dan informeren wij je graag en geven antwoord op alle vragen.

Scroll verder naar beneden voor de plattegrond.

Plattegrond

Klik op een stand(nummer) voor meer informatie over de stand.
 • diamant
 • platina
 • goud
 • zilver
 • brons

 • gereserveerd
 • optie