Ontmoet de HR-manager

De lockdown is voorbij, de vaccinatie ligt op schema, de anderhalve meter wordt in de landen om ons heen al afgeschaft. Kortom, de samenleving gaat weer open en HR Live ook!

Roaring Twenties
Experts verwachten een enorme economische impuls, omdat veel uitgestelde vraag in één keer los komt dit najaar. Dat betekent een inhaalslag met investeringen in personeel-gerelateerde diensten en systemen. Als je deze nieuwe ‘roaring twenties’ niet wil missen, word dan partner van HR Live. Want dat is the place to be. Dat is de ontmoetingsplaats waar jaarlijks meer dan 1.000 HR-managers en HR-businesspartners uit 100-plus organisaties bij elkaar komen om hun kennis bij te spijkeren rondom de analoge en digitale wereld van werk en kennis te maken met (nieuwe) aanbieders van HR-diensten en -producten. In het postcorona tijdperk zijn HR-managers op zoek naar antwoorden hoe ze de organisatie van werk moeten vormgeven. En jij kan ze daarbij helpen.

Thought leadership
Presenteer je als thought leader op HR Live door het geven van kennisintensieve workshops over thema’s als performancemanagement, digitale ondersteuning van HR-processen, opleiden en leren en diversiteit en inclusie.

Live en digitaal
Door corona hebben besloten voortaan alleen nog maar duaal te programmeren, dat wil zeggen dat we HR Live fysiek organiseren, maar ook digitaal. Alle timeslots op HR Live en alle presentaties op MainStage HR worden ruim van tevoren opgenomen en ge-edit en aangeboden op de website van HR Live. Met het duaal aanbieden van de workshops verlengen we de levensduur van HR Live en kunnen nagekomen deelnemers nog tot klantcontacten leiden. Zo kun je als partner inspireren en netwerken, 365 dagen per jaar.

MainStage HR
Behalve de Expo HR Live hebben we ook een hoofdpodium, MainStage HR. Op dit hoofdpodium geven vooraanstaande sprekers uit wetenschap en praktijk presentaties over het thema  The future of work. Je kunt ook partner worden van MainStage HR door een externe spreker te ‘adopteren’. Er zijn slechts vier plekken op het hoofdpodium beschikbaar. Op dit moment is er nog maar een plek vrij. Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met Hans Delissen, per mail: h.delissen@performa.nl of telefonisch: 06-417 23 131. 

HR Live: workshops en een stand

HR Live bestaat uit drie onderdelen:

 • MainStage HR: een topcongresprogramma met onafhankelijke keynote sprekers over The future of work
 • Uitgebreid workshopprogramma: meer dan 80 workshops over alle facetten van HR verdeeld over bijna 20 workshopzalen
 • Een Expo met gezellige terrassen en meet & greets.

Workshops
Als partner van HR Live kun je jouw diensten en producten via de band van de vakinhoud over het voetlicht brengen via de workshops en de expo. Bij de workshops bied je de bezoekers kennis en ervaringen, methoden en technieken. Je kan laten zien op welk terrein je ‘thought leader’ bent. Zo overtuig je de bezoekers van jouw deskundigheid en innovatievermogen. De workshops duren maximaal 35 minuten en vinden plaats in een van de zalen direct grenzend aan de Expo. Wij scannen de deelnemers van de workshops. De gegevens van de deelnemers vind je AVG-proof direct terug in een eigen afgeschermd domein. Handig voor de aftersales.

Stand
Behalve via workshop(s) ben je ook live zichtbaar op de Expo, met jouw eigen stand. Dat is een bescheiden, transparante stand voorzien van vloerbedekking, een tafel met twee krukken, een groot bord met naam en logo en een elektrapunt van 1kW. Deze stands liggen rond de twee gezellige terrassen. Hier kan je informeel doorpraten met bezoekers. De bezoekers aan de stand moet je zelf scannen. Ook die komen meteen in het eigen domein.

Partnerpakketten
Als partner heb je de keuze uit verschillende pakketten, van diamant tot koper. Elk pakket heeft zijn kenmerken en prijs en zijn eigen kleur (zie plattegrond). Er is voor elk wat wils. Als je op de plattegrond klikt op een stand van jouw voorkeur, dan zie je welke kenmerken de stand heeft. Zo kun je zelf bepalen welk pakket het best bij je past.

MainStage HR
Het diamantpakket is alleen voor partners van MainStage HR. Bovenop de prijs voor de stand rekenen wij een toeslag voor deelname aan dit hoofdpodium. Heb jij belangstelling voor MainStage HR of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met Hans Delissen, e-mail: h.delissen@performa.nl, telefoon: 06-41723131.

Plattegrond

Klik op een stand(nummer) voor meer informatie over de stand.
 • diamant
 • platina
 • goud
 • zilver
 • koper
 • brons

 • gereserveerd
 • optie

Download via onderstaande button de coronaplattegrond inclusief de conversietabel. Zo kan je zien welke stand correspondeert met de stand op de post-coronaplattegrond die nu leidend is. Mochten de coronamaatregelen in oktober nog van kracht zijn, dan grijpen we terug naar de coronaplattegrond.

4 goede redenen
Er zijn zeer goede redenen om partner te worden: je krijgt meer naams- bekendheid, je maakt kennis met nieuwe prospects, bevestigt bestaande contacten en je creeërt extra aandacht voor de introductie van nieuwe HR-diensten.
‘Echt iedereen in HR-land is hier aanwezig.’
Frank Roders, Compagnon
Bezoekersprofiel
67% van de bezoekers is eindbeslissend, 33% is medebepalend voor in- koop. Een op de drie heeft een leidinggevende functie als HR-directeur of -manager, 9% is HR-specialist en 33% is HR-generalist, zoals HR-adviseur.
‘Op HR Live treffen wij de juiste gesprekspartners aan.’
Hans van der Spek, Berenschot
Workshops
Dé manier om in contact te komen met prospects is het geven van workshops. In de workshops kunt je jouw vakinhoudelijke deskundigheid laten zien, nader kennismaken en luisteren waar de vraag in de markt ligt.
Expo
Een partner van HR Live geeft niet alleen workshops, maar heeft ook een bescheiden, transparante meet & greetplek op de Expo, tussen de gezellige terrassen. Vanaf deze plek kun je doorpraten met prospects over jouw diensten.