Partner worden - HR Live
10 oktober 2019, Den Haag
Powered by

Welkom bij HR Live 2019

 HR Live is het grootste vakevent voor personeel & organisatie in Nederland. Jaarlijks bezoeken zo’n 1.000 HR-directeuren, -managers en -specialisten uit 100+ organisaties dit HR-evenement. 75% daarvan is budgethouder: zij kopen HR-diensten en -producten in. Van recruitment en arbeidsrecht tot opleidingen en organisatieadvies, van arbodiensten en re-integratie tot payroll en e-HRM.

HR Live bestaat uit drie onderdelen:

 • MainStage HR: een topcongresprogramma met keynote sprekers
 • Uitgebreid workshopprgramma: meer dan 80 workshops over alle facetten van HR verdeeld over bijna 20 workshopzalen
 • Een Expo met gezellige terrassen en meet & greets. Elk jaar weer inspirerend en vernieuwend!

 

Partner worden?

Als partner van HR Live kunt u uw diensten en producten via de band van de vakinhoud over het voetlicht brengen via de workshops en de expo. Bij de workshops biedt u de bezoekers kennis en ervaringen, methoden en technieken. U kunt laten zien op welk terrein u ‘thought leader’ bent. Zo overtuigt u bezoekers van uw deskundigheid en innovatie.

Behalve via workshop(s) bent u ook live zichtbaar op de Expo, met uw eigen stand. Dat is een bescheiden, transparante stand. Deze stands liggen rond de twee gezellige terrassen. Hier kunt u informeel doorpraten met bezoekers.

4 goede redenen
Er zijn zeer goede redenen om partner te worden: u krijgt meer naams- bekendheid, u maakt kennis met nieuwe prospects, bevestigt bestaande contacten en u creeërt extra aandacht voor de introductie van nieuwe HR-diensten.
‘Echt iedereen in HR-land is hier aanwezig.’
Frank Roders, Compagnon
bezoekersprofiel
67% van de bezoekers is eindbeslissend, 33% is medebepalend voor in- koop. Een op de drie heeft een leidinggevende functie als HR-directeur of -manager, 9% is HR-specialist en 33% is HR-generalist, zoals HR-advi- seur.
‘Op HR Live treffen wij de juiste gesprekspartners aan.’
Hans van der Spek, Berenschot
Workshops
Dé manier om in contact te komen met prospects is het geven van workshops. In de workshops kunt u uw vakinhoudelijke deskundigheid laten zien, nader kennismaken en luisteren waar de vraag in de markt ligt.
‘Dé relevante plek om te peilen waar HR behoefte aan heeft.’
Marco de Man, ADP Nederland
Expo
Een partner van HR Live geeft niet alleen workshops, maar heeft ook een bescheiden, transparante meet & greetplek op de Expo, tussen de gezellige terrassen. Vanaf deze plek kunt u doorpraten met prospects over uw diensten.
‘Fantastisch platform!’
Sebastian Muller, TMA

Inschrijven

Hieronder vindt u de plattegrond. Zo kunt u zich een voorstelling maken van de Expo. Door op een stand in de plattegrond te klikken, vindt u alle relevante informatie, zoals afmeting en vorm of het is toegestaan een achterwand te plaatsen en de prijs. Als u vervolgens op de knop Reserveer klikt, komt u in het inschrijfformulier. Daar kunt u zich direct inschrijven, zodat u verzekerd bent van een stand op HR Live. Want de afgelopenb vijf jaar waren we uitverkocht.

Wilt u toch eerst meer informatie, neem dan even telefonisch contact met ons op, dan informeren wij u graag en geven antwoord op al uw vragen.

De basis van uw partnerschap bij HR Live bestaat uit 1 workshop en 1 stand van 9m2. Uw workshop duurt maximaal 35 minuten en vindt plaats in een van de zalen direct grenzend aan de Expo. Verder kunt u zelf kiezen waar u wilt staan op de Expo, elke plek heeft zijn eigen bijzondere kenmerken.

Plattegrond

Klik op een stand(nummer) voor meer informatie over de stand.
 • hoekstand aan eerste terras
 • aan eerste terras
 • in corridor
 • wandstand onder het balkon
 • aan tweede terras links
 • aan tweede terras rechts
 • niet aan terras
 • optie
 • gereserveerd