21 januari 2021
Powered by

Welkom bij HR Live 2021

 HR Live is het grootste vakevent voor personeel & organisatie in Nederland. Jaarlijks bezoeken zo’n 1.000 HR-directeuren, -managers en -specialisten uit 100+ organisaties dit HR-evenement. 75% daarvan is budgethouder: zij kopen HR-diensten en -producten in. Van recruitment en arbeidsrecht tot opleidingen en organisatieadvies, van arbodiensten en re-integratie tot payroll en e-HRM.

HR Live bestaat uit drie onderdelen:

 • MainStage HR: een topcongresprogramma met onafhankelijke keynote sprekers over trends, HR-beleid en -strategie
 • Uitgebreid workshopprogramma: meer dan 80 workshops over alle facetten van HR verdeeld over bijna 20 workshopzalen
 • Een Expo met gezellige terrassen en meet & greets. Elk jaar weer inspirerend en vernieuwend!

 

Partner worden?

Als partner van HR Live kunt u uw diensten en producten via de band van de vakinhoud over het voetlicht brengen via de workshops en de expo. Bij de workshops biedt u de bezoekers kennis en ervaringen, methoden en technieken. U kunt laten zien op welk terrein u ‘thought leader’ bent. Zo overtuigt u bezoekers van uw deskundigheid en innovatie.

Behalve via workshop(s) bent u ook live zichtbaar op de Expo, met uw eigen stand. Dat is een bescheiden, transparante stand. Deze stands liggen rond de twee gezellige terrassen. Hier kunt u informeel doorpraten met bezoekers.

Als partner heeft u de keuze uit verschillende pakketten, van diamant tot brons. Elk pakket heeft een eigen kleur, kenmerken en prijs. Er is voor elk wat wils. Als u op de plattegrond klikt op een stand van uw voorkeur, dan ziet u welke kenmerken de stand heeft. Zo kunt u zelf bepalen welk pakket het best bij u past. Makkelijker kunnen wij het niet voor u maken.

Met uitzondering van de diamantpakketten heeft u de vrije keuze. Het diamantpakket is alleen voor MainStage HR kandidaten. Bovenop de prijs voor de stand rekenen wij een toeslag voor deelname aan MainStage. Heeft u belangstelling voor MainStage HR of wilt u meer infomatie, neem dan gerust contact op met Hans Delissen. Dat kan per mail: h.delissen@performa.nl of telefonisch: 06-417 23 131.

4 goede redenen
Er zijn zeer goede redenen om partner te worden: u krijgt meer naams- bekendheid, u maakt kennis met nieuwe prospects, bevestigt bestaande contacten en u creeërt extra aandacht voor de introductie van nieuwe HR-diensten.
‘Echt iedereen in HR-land is hier aanwezig.’
Frank Roders, Compagnon
bezoekersprofiel
67% van de bezoekers is eindbeslissend, 33% is medebepalend voor in- koop. Een op de drie heeft een leidinggevende functie als HR-directeur of -manager, 9% is HR-specialist en 33% is HR-generalist, zoals HR-advi- seur.
‘Op HR Live treffen wij de juiste gesprekspartners aan.’
Hans van der Spek, Berenschot
Workshops
Dé manier om in contact te komen met prospects is het geven van workshops. In de workshops kunt u uw vakinhoudelijke deskundigheid laten zien, nader kennismaken en luisteren waar de vraag in de markt ligt.
‘Dé relevante plek om te peilen waar HR behoefte aan heeft.’
Marco de Man, ADP Nederland
Expo
Een partner van HR Live geeft niet alleen workshops, maar heeft ook een bescheiden, transparante meet & greetplek op de Expo, tussen de gezellige terrassen. Vanaf deze plek kunt u doorpraten met prospects over uw diensten.
‘Fantastisch platform!’
Sebastian Muller, TMA

Inschrijven

Hieronder vindt u de plattegrond. Zo kunt u zich een voorstelling maken van de Expo. Dit jaar werken we met pakketten, dat is wel zo handig voor u. De keuze is reuze, u kunt kiezen uit zes pakketten:

 • Het diamantpakket (inclusief MainStage) is alleen op aanvraag;
 • Het platina- en goudpakket zijn beide inclusief twee workshops, een voorgeprogrammeerde premiumworkshop (tussen twee MainStagepresentaties) en een vrije workshop
 • Het zilver- en koperpakket zijn beide inclusief één workshop
 • Het bronspakket heeft geen workshop, maar wel een grotere stand (4×3).

De workshops duren maximaal 35 minuten en vinden plaats in een van de zalen direct grenzend aan de Expo.

Door op een stand op de plattegrond te klikken, vindt u alle relevante informatie, zoals aantal workshops, afmeting en vorm of het is toegestaan een achterwand te plaatsen en de prijs. Als u vervolgens op de knop Reserveer klikt, komt u in het inschrijfformulier. Daar kunt u zich direct inschrijven, zodat u verzekerd bent van een stand op HR Live. Want de afgelopen zes jaar waren we telkens uitverkocht. Wilt u toch eerst meer informatie, neem dan even telefonisch contact met ons op, dan informeren wij u graag en geven antwoord op al uw vragen.

Scroll verder naar beneden voor de plattegrond.

Plattegrond

Klik op een stand(nummer) voor meer informatie over de stand.
 • diamant
 • platina
 • goud
 • zilver
 • koper
 • brons

 • gereserveerd
 • optie