Partner worden - HR Live
11 oktober 2018, Den Haag
Powered by

Welkom bij HR Live 2018

HR Live, de jaarmarkt voor HRM, is voor de vierde keer op rij volledig uitverkocht voor standhouders. Helaas kunt u dit jaar niet meer aanschuiven als standhouder, maar mocht u interesse hebben, neem dan even contact met ons op. Dan noteren wij u als potentiële standhouder voor volgend jaar en nodigen u uit om op 11 oktober alvast een kijkje te komen nemen. Wij geven u graag een rondleiding en vertellen u enthousiast over de opzet van het grootste HR-event in Nederland.

Jaarlijks bezoeken zo’n 1.000 HR-directeuren, -managers en -specialisten uit 100+ organisaties dit evenement. 75% daarvan is budgethouder: zij kopen HR-diensten en -producten in. Van recruitment en arbeidsjuristen tot opleidingen en organisatieadvies, van arbodiensten en re-integratie tot payroll en e-HRM.

HR Live bestaat uit drie onderdelen: een topcongresprogramma met keynote sprekers op Main Stage, zo’n 100 workshops verdeeld over bijna 20 workshopzalen en een Expo, met gezellige terrassen en meet & greets. Elk jaar weer inspirerend en vernieuwend!

Partner worden?

Als partner van HR Live kunt u uw diensten en producten via de band van de vakinhoud over het voetlicht brengen via de workshops en de expo. Bij de workshops biedt u de bezoekers kennis en erva- ringen, methoden en technieken. U kunt laten zien op welk terrein u ‘thought leader’ bent. Zo over- tuigt u bezoekers van uw deskundigheid en innovatie.

Behalve via workshop(s) bent u ook live zichtbaar op de Expo, met uw eigen meet & greetplek. Dat is een bescheiden, transparante stand. Deze stands liggen rond de twee gezellige terrassen en bij de ingangen van de workshopzalen. Hier kunt u informeel doorpraten met bezoekers.

4 goede redenen
Er zijn zeer goede redenen om partner te worden: u krijgt meer naams- bekendheid, u maakt kennis met nieuwe prospects, bevestigt bestaande contacten en u cree?ert extra aandacht voor de introductie van nieuwe HR-diensten.
‘Echt iedereen in HR-land is hier aanwezig.’
Frank Roders, Compagnon
bezoekersprofiel
67% van de bezoekers is eindbeslissend, 33% is medebepalend voor in- koop. Een op de drie heeft een leidinggevende functie als HR-directeur of -manager, 9% is HR-specialist en 33% is HR-generalist, zoals HR-advi- seur.
‘Op HR Live treffen wij de juiste gesprekspartners aan.’
Hans van der Spek, Berenschot
Workshops
Dé manier om in contact te komen met prospects is het geven van workshops. In de workshops kunt u uw vakinhoudelijke deskundigheid laten zien, nader kennismaken en luisteren waar de vraag in de markt ligt.
‘Dé relevante plek om te peilen waar HR behoefte aan heeft.’
Marco de Man, ADP Nederland
Expo
Een partner van HR Live geeft niet alleen workshops, maar heeft ook een bescheiden, transparante meet & greetplek op de Expo, tussen de gezellige terrassen. Vanaf deze plek kunt u doorpraten met prospects over uw diensten.
‘Fantastisch platform!’
Sebastian Muller, TMA

Inschrijven

Hieronder vindt u de plattegrond. Zo kunt u zich al een voorstelling maken van de Expo. Wilt u in 2019 deelnemen of overweegt u deelname aan HR Live, neem dan even telefonisch contact met ons op. Dan kunnen wij u uitnodigen om bij HR Live op 11 oktober een kijkje te komen nemen. Wij geven u graag een rondleiding, 070-3107011.

De basis van uw partnerschap bij HR Live bestaat uit 1 workshop en 1 meet & greetplek. Uw workshop duurt maximaal 35 minuten en vindt plaats in een van de zalen direct grenzend aan de Expo. Verder kunt u zelf kiezen waar u wilt staan op de Expo, elke plek heeft zijn eigen bijzondere kenmerken.