Partner worden - HR Live
11 oktober 2018, Den Haag
Powered by

Welkom bij HR Live 2018

HR Live is de jaarmarkt voor personeel & organisatie. Elk jaar bezoeken zo’n 1.000 HR-directeuren, -managers en -specialisten uit 100+ organisaties dit evenement. 75% daarvan is budgethouder: zij kopen HR-diensten en -producten in. Van recruitment en arbeidsjuristen tot opleidingen en organisa- tieadvies, van arbodiensten en re-integratie tot payroll en e-HRM.

HR Live bestaat uit drie onderdelen: een topcongresprogramma met keynote sprekers op Main Stage, zo’n 100 workshops verdeeld over bijna 20 workshopzalen en een Expo, met gezellige terrassen en meet & greets. Elk jaar weer inspirerend en vernieuwend!

Partner worden?

Als partner van HR Live kunt u uw diensten en producten via de band van de vakinhoud over het voetlicht brengen via de workshops en de expo. Bij de workshops biedt u de bezoekers kennis en erva- ringen, methoden en technieken. U kunt laten zien op welk terrein u ‘thought leader’ bent. Zo over- tuigt u bezoekers van uw deskundigheid en innovatie.

Behalve via workshop(s) bent u ook live zichtbaar op de Expo, met uw eigen meet & greetplek. Dat is een bescheiden, transparante stand. Deze stands liggen rond de twee gezellige terrassen en bij de ingangen van de workshopzalen. Hier kunt u informeel doorpraten met bezoekers.

4 goede redenen
Er zijn zeer goede redenen om partner te worden: u krijgt meer naams- bekendheid, u maakt kennis met nieuwe prospects, bevestigt bestaande contacten en u cree?ert extra aandacht voor de introductie van nieuwe HR-diensten.
‘Echt iedereen in HR-land is hier aanwezig.’
Frank Roders, Compagnon
bezoekersprofiel
67% van de bezoekers is eindbeslissend, 33% is medebepalend voor in- koop. Een op de drie heeft een leidinggevende functie als HR-directeur of -manager, 9% is HR-specialist en 33% is HR-generalist, zoals HR-advi- seur.
‘Op HR Live treffen wij de juiste gesprekspartners aan.’
Hans van der Spek, Berenschot
Workshops
Dé manier om in contact te komen met prospects is het geven van workshops. In de workshops kunt u uw vakinhoudelijke deskundigheid laten zien, nader kennismaken en luisteren waar de vraag in de markt ligt.
‘Dé relevante plek om te peilen waar HR behoefte aan heeft.’
Marco de Man, ADP Nederland
Expo
Een partner van HR Live geeft niet alleen workshops, maar heeft ook een bescheiden, transparante meet & greetplek op de Expo, tussen de gezellige terrassen. Vanaf deze plek kunt u doorpraten met prospects over uw diensten.
‘Fantastisch platform!’
Sebastian Muller, TMA

Inschrijven

De basis van uw partnerschap bij HR Live bestaat uit 1 workshop en 1 meet & greetplek. Uw workshop duurt maximaal 35 minuten en vindt plaats in een van de zalen direct grenzend aan de Expo. U kunt ook extra workshops bestellen. Verder kunt u zelf kiezen waar u wilt staan op de Expo, elke plek heeft zijn eigen bijzondere kenmerken.

Kijk hieronder op de plattegrond waar u zou willen staan op de Expo. In de lijst daaronder ziet u welke plaatsen nog vrij zijn. Klik op uw voorkeursplek en reserveer daarna meteen uw deelname. Of neem telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvende optie: 070-3107011.

Vrij
Gereserveerd
In optie
Achterwand mogelijk

Uw meet & greetplek is voorzien van vloerbedekking, een tafel met twee krukken, een stroompunt van 1kW en een groot bord met naam en logo van uw organisatie en is inclusief 1 workshop. Indien u meer workshops wilt geven, kan u dat aangeven bij uw inschrijving. Er is een beperkt aantal meet & greet- plekken rond het terras en plaatsen waar een uitklapwand of een bij ons gehuurde zwarte achterwand kan staan. Er is ook een beperkt aantal mogelijkheden om extra workshops te geven. Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.