Donderdag 11 oktober 2018 • FokkerTerminal Den Haag

Talent Lounge op HR Live

14 augustus 2017

TMA en fit for the fure

In de talentlounge is TMA met een aantal partners aanwezig om op een interactieve manier informatie te geven over diverse aandachtsgebieden van talentmanagement. Denk aan Agile/lerende organisaties en talentmanagement op organisatie, team en persoonlijk niveau. Gedurende de dag zullen er acht workshops plaats vinden in de TMA Talent Loungezaal, die daar verder op ingaan. Verder wordt het een interactieve dag in de lounge, waarbij diverse uitingen van talenten van mensen centraal komen te staan. Wil jij op een speelse interactieve manier kennis maken met jou eigen talenten of die van jouw teamleden? Kom dan langs voor ons gratis TMA spel!

 

Wie is de TMA? De TMA biedt online instrumenten voor competentie- en talentmanagement. De methode is een geïntegreerde systematiek voor selectie en ontwikkeling van medewerkers en teams. De TMA methode is ook te gebruiken bij functieprofilering, organisatieverandering, agility vraagstukken, MD trajecten, outplacement en teamperformance. Instrumenten zijn onder andere talentenanalyses, teamanalyses, beroepsinteresse-analyses, 360° feedback en HR analytics.

 

De partners die naast de TMA te vinden zijn in de talentlounge zijn:

 

  • Human Mobility Group die lerende organisaties ondersteunt en de agile medewerker
  • Triple Balance en BLNQ die met hun bewezen integrale aanpak de ontwikkeling van individuen en teams in lijn met de visie en missie van de organisatie brengen
  • Kat-Haros ondersteunt organisatieverandering door draagvlak te creëren en de veranderpotentie in kaart te brengen
  • JOE die individuen en teams ondersteunt om te groeien in ieders unieke talenten.

 

Via deze link kun je je inschrijven voor HR Live, het vakevent voor HR-managers en HR-adviseurs.